‘In lumea afacerilor merita sa iti dezvolti abilitatile – deopotriva cele care te reprezinta si cele care te pasioneaza – calitati si aptitudini specifice si noua femeilor. Merita sa iti construiesti propriul tau brand si deci sa te marketezi’.

‘In comparatie cu femeile, barbatii cand muncesc poarta o uniforma. Femeile au aici un avantaj, asa zisul ‘ setul de instrumente  vizuale’. Prin combinatia de imbracaminte, culori, make-up, accesorii si coafura putem iesi in evidenta. Si din punct de vedere al brandului, acest lucru este important. Nu va luati dupa modelul masculin – traim in secolul 20. Mai bine urmati modelul femeii franceze: imbracati-va ca o femeie si scoateti in evidenta ce aveti mai bun. Daca nu aveti un trup de model, atunci iesiti in evidenta prin coafura sau imbracaminte.  Dati nota distincta prin culoare, accesorii si altele. Aveti in vedere atitudinea voastra si cum va miscati’.

‘Femeile detin acea gena a sociabilitatii si o abilitate innascuta de a interrelationa. Femeile sunt prin natura lor adevarati conectori, sustinatori ai echipelor si specialisti in comunicare’.

Acestea sunt paragrafe dintr-un articol scris de catre doamna Catherine Kaputa, un strateg al brandului, orator si fondator al SelfBrand LLC.

Pentru a citi toate randurile sale va rog sa accesati http://diversitywoman.com/features/148-why-dont-more-women-use-their-female-advantage-in-business.html.

Comments are closed.